måndag 24 januari 2011

Goa


Goa

Nu är vi framme i Panjim som ligger i centrala Goa. Igår tog vi som sagt en nattbuss från Bombay som tog oss 12.5 timme. Men resan gick väldigt bra. Vi fick som en egen liten koj i bussen med en säng som vi kunde vila oss i hela natten. Väl framme i Goa var vi så trötta att det fick bli några timmars sömn och Tv tittande innan vi begav oss till stranden. Nu är det bara 4.5 timmes tidsskillnad från Sverige och Årjängsbor på Goas stränder (tommy på biljarden + fru) Vi känner att nu närmare vi oss hem.=)
Goa är ett mysigt turistparadis och vi ska ägna 5 nätter här till att sola och bada.,Vila upp oss tills vi ska bege oss mer söderut i Indien. Semester på semester´n är aldrig fel!

Har lagt upp lite kort i albumet. Pierre har köpt sig en ny kamera tål vatten, kyla och fall från 1.5 meter. Kanske till och med jag kan få låna den nu?! =)

Hoppas ni mår bra hemma
Kram Josefin och Pierre  





3 kommentarer:

  1. Härligt att ni är framme :) Det var kul att prata med dej josefin. Hoppas ni får det riktigt göttigt nu!
    kram elin

    SvaraRadera
  2. Såg att ni skulle till Indien men trodde naturligtvis inte att ni skulle träffas... Men mamma skickade sms förut å berättade att ni hade setts =) Världen är allt bra liten! Ha de så bra! Kyss å smek!

    SvaraRadera
  3. izzi:haha ja det var otippat men roligt med :)ha det bra och hälsa familjen mvh pierre och jossan
    Elin: Tack elin, ska bli gött att prata i mobilen när jag kmr hem. Ha de bra i Åre. Kram J&P

    SvaraRadera