fredag 4 februari 2011

Hampi till Palolem

Hej dar hemma

Vi har inte haft nogon skrivlust sa darfor har de inte blivit nagra nya inlagg.
Men nu ar vi tillbaka fran Hampi och befinner oss nu i Palolem i SodraGoa.
Hampi var ett riktigt kanonstalle. Ett landskap fullt av stenar, tempel, bananplantage och ruiner, svart att forklara. Men vi vagade oss pa att hyra en moped dar vi akte ut pa landsbygden, inga turister och knappt nagra manniskor overhuvudtaget. Vi besokte ett tempel mitt i igenstans. Dar satt nagra musikanter och spelade och tempelt var fullt av vilda apor (Indiana-Jones feeling) Vi avslutade dagen med att ata mat pa ett av Hampis takrestauranger och med detta otroliga landskap sag vi solen ga ner over templen.
Dagen efter blev pierre sjuk, vilket inte var nogot vidare med tanke pa att vi skulle ta nattbussen tillbaka till Goa. Men det gick trots allt bra och fram kom vi till Palolem som ar ett annat paradis stalle i Goa. Och efter nagra dagar med antibiotika  ar Pierre frisk igen =)
Nu ar det bara en vecka kvar och reseenrgin ar pa noll, nojda och glada blir det sista veckan lata dagar pa stranden innan vi beger oss upp till Bombay for hemfard.

Josefin & Pierre


2 kommentarer:

  1. Hej igen!Vi har förstått att ni bara längtar hem
    nu efter allt resande. Ni kommer alldeles i möte
    med Lilian Emelie och Julia som lyfter från Arlanda kl.7 på lördagmorgon för en tur till Spanien, dom ska hälsa på Jörgen,Elin o Melker
    som är där nere och jobbar. Här är det som det
    brukar, lite krämpor då o då,men i stort sett går livet sin gilla gång, vi ser fram emot att få krama om våra älsklingar snart. Ha det så bra
    till vi ses hälsar Farmor o Roland

    SvaraRadera
  2. Passa på att lapa sol innan ni åker hem, för här hemma är det inte många solstrålar som orkar ta sig igenom... =)
    Kram och hoppas att ni slipper fler magbekymmer
    innan ni sätter er på planet!
    /Andrea och Ronja

    SvaraRadera